05 Eylül 2020

E-Ticaret Paketleri

Barış Dur
| Blog
E-Ticaret Paketleri

Comwize E-Ticaret Sistemleri

Günümüzde neredeyse herkes; geniş ürün seçenekleri, farklı fiyatlar, güvenli ve zahmetsiz olmalarından dolayı internet üzerinden alışveriş yapmaya yönelmiştir. Milyonlarca kullanıcıya daha fazla seçenek sunmak için alışveriş, oyun, bahis, dizi ve sinema gibi farklı temalarda milyonlarca e-ticaret sitesi bulunur. Bu büyük rakam içerisinde daha fazla ziyaret edilen bir platform olmak için web sitelerinin profesyonel görünmesi ve aksamayan bir işleyişinin olması gerekir. Her gün yüzlerce hatta binlerce ziyaretçi alan ve satış yapan sitelerin en ufak bir aksamada şikâyet platformlarında yer alarak daha fazla müşteri kaybetmesi kaçınılmaz olur. Bunun için her şeyini büyük bir özenle düşünerek ziyarete açtığınız e-ticaret sitenizin arka yüzünde de özenli bir çalışma yürütülmesi gerekir. Comwize, arama motorlarında en üst sıralarda yer alacak bir e-ticaret sitesine sahip olmak isteyen ama işleyiş hakkında bilgisi olmayanlara ya da zaten var olan büyük çaplı e-ticaret sitelerine profesyonel bir destek sunar. Comwize sunduğu e-ticaret paketleriyle, sitenizle alakalı tüm alanları aynı sistem üzerinden yönetebilmenize olanak sağlar, sitenizi kötü etkileyecek ön küçük ihtimali bile önceden fark ederek önlem alır. Sunduğu sorunsuz işleyiş sayesinde ziyaretçi veya müşterilerinizin sitenizde kalma sürelerini ve alışveriş olanaklarını arttırır. Comwize, e-ticaret sitenizi daha profesyonel ve tercih edilir hale getirmek için sanal ofis çalışanınız olur.

Siteniz Tasarımıyla Ön Plana Çıksın

Sitenizin görselliği ziyaretçileriniz üzerinde olumlu ve güvenilir bir etki yaratmak için en önemli unsurdur. İyi düşünülerek düzenlenmiş bir site, işinize verdiğiniz önemi de gösterir. Comwize, yapım aşamasında olduğunuz e-ticaret sitenizin amacına uygun farklı görsel tasarımlar oluşturur. Fakat hangi ögeyi nereye koymak istediğiniz size kalır. Ürünler, kategoriler, iletişim, kargo takibi gibi bölümleri ya da reklam banner ve kutularını sitenizin istediğiniz kısmına yerleştirebilme imkânınız vardır. Comwize'ın sizin için tasarladığı özgün temaları kullanabilir, isterseniz sistem üzerinden kendi tasarımınızı da yapabilirsiniz.

Comwize tüm ekranlardan takip edebileceğiniz uyumlu site tasarımının yanında sizin için de responsive dizaynlar oluşturur. Ziyaretçileriniz esnek site tasarımlarıyla ister büyük ekranlı bilgisayarlarından ister tabletlerinden ister telefonlarından sitenizin tüm tasarım öğelerini bozulmadan görebilir. Responsive tasarım, sitenizin tüm ekranlara otomatik olarak uyumlu olmasını sağlar, bazı sitelerde olduğu gibi tasarım ögelerinizin sayfa dışına kaymasını önler. Böylece mobil cihazları üzerinden sitenizi ziyaret edenlere profesyonel bir hizmet sunabilirsiniz.

Web Sitenizi Profesyonelce Yönetimi

Her gün binlerce ziyaretçi alan web sitelerini yönetmek zordur. Tüm işlemlerin aksamadan gerçekleşmesi, oluşabilecek istenmeyen durumların önceden tahmin edilerek daha kullanışlı hale getirilmesi gerekir. Conwize, sitenizi daha başarılı ve ileriye dönük yönetebilmenize imkân verir. Bir ya da birden fazla web siteniz varsa, tamamını aynı sistem üzerinden kontrol edebilmenizi sağlar. Böylece tüm sitelerinizle alakalı her şey elinizin altında olur. Sitenizin çeşitli alanlarında çalışma arkadaşlarınıza özel platform oluşturabilmeniz mümkündür. Örneğin müşteri sorularıyla ya da problemleriyle ilgilenebilecek, ürünlerinizin siteye girişini yapacak, sipariş alacak ve kargolama yapacak personellerinizi ayrı bölümler altında toplayarak daha düzenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

E-ticaret sitenizle alakalı diğer web sitelerinizi ve sosyal medya hesaplarınızı da aynı sistem üzerinden yönetebilir, tüm sitelerinizde aynı anda işlem yapabilirsiniz. Comwize sunduğu tasarım seçenekleriyle bu site ve sayfalarınızı yönlendirme butonlarıyla ziyaretçilerinize sunar.

Comwize Tüm Aksaklıkların Önüne Geçer

Kitlelere hizmet eden e-ticaret sitelerinde stok, kargo ve müşterilerle ilgilenmek zor olabilir. Comwize bunun için tüm işlemlerinizi sınıflandırarak ürünlerin stok durumu, kargo durumları ve müşteri hizmetlerini kontrol altına alır. Stokta olmayan bir ürünü satmak, sipariş alınan ürünü kargoya vermemek ya da ikinci bir ürün kargolamak, müşterilerin site ve ürünlerle ilgili sorunlarına yanıt verememek çoğu zaman sitenizin ismini şikayet sayfalarında görmenize ve kötü bir imaj yaratmanıza neden olur. Comwize bu durumların önüne geçerek tıkır tıkır işleyen bir sistemi tek ekranda kontrol edebilmenize olanak sağlar. Hem müşterileriniz hem de siteniz için maddi ve manevi kayıpların önüne geçer.