27 Ekim 2020

E-ihracat ERP Yazılımı

Yunus Tıraş
| Blog
E-ihracat ERP Yazılımı

E-ihracat ERP Yazılımı Nedir?

E-ihracat ERP yazılımı, ülke sınırları dışında ticaret yaparken ihtiyaç duyulan modülleri ve entegrasyonları gelişmiş bir arayüz ile kullanıcısına sunan, kargaşanın ve zaman kaybının önüne geçerken süreçlere belli bir standart getiren yazılımdır. E-ihracat süreci, ülke ve bölgeye göre değişik düzenlemeler, dikkat edilmesi gereken yasal faktörler, farklı lojistik bağlantıları gibi kafa karıştırıcı eylemler gerektirirken, e-ihracat erp yazılımı ile çeşitli avantajlar sağlanabilmektedir.

Ürünlerinizi dünya’nın çeşitli bölge ve ülkelerinde satmak istiyorsanız, her ülkenin kendi dinamiklerine göre hareket etmelisiniz. Ürünlerinizin hangi para biriminden satılacağı, hedef ülkenin para birimi, ürünün ilgili ülkedeki son kullanıcıya ulaştırılması gibi farklı ayar ve düzenlemeleri sisteminize yansıtmanız gerekir. 

E-ihracat ile uğraşıp ürün ve hizmetlerinizin dünya pazarında tercih edilmesini mi istiyorsunuz? O halde yönetimde işinize yarayacak e-ihracat erp yazılımı tercihinde nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizin için kısaca özetleyelim.

Dil

Web sitenizi ziyaret eden kullanıcının Türkçe bir arayüzle karşılaşması tabii ki ticaretin başlamadan bitmesi anlamına gelir. Potansiyel müşterinizi ana dilinde hazırlanmış bir web sitesi ile karşılamak hem kullanım kolaylığı sağlar hem de güven ortamının ilk adımı olarak satın alma sürecini destekleyecektir. 

Para Birimi

Siz TL cinsinden ürün satıyor olabilirsiniz ama dünyanın geri kalanı TL’nin değerinden haberi olmayabilir. Bu nedenle ürün ve hizmetlerinizin fiyatı potansiyel müşterinin para birimi üzerinden görüntülenmelidir. E-ihracat ERP yazılımı, para birimleri arasında anlık kur hesaplaması yaparak sisteme yansıtabilmelidir.

Fiyat Belirleme

Ürünlerinizi her ülkede farklı fiyattan satmak zorunda kalabilirsiniz. Bu gibi durumlarda e-ihracat erp yazılımı size yardım edebilmelidir. Ülke bazlı fiyat belirleme özelliği sayesinde istediğiniz ülkeye istediğiniz fiyatı gösterebilirsiniz.

Platform Desteği

E-ihracat işiyle uğraşıyorsanız, web sitenizin tüm cihazlardan görüntülenebildiğinden ve tüm fonksiyonlarının çalışır olduğundan emin olmak zorundasınız. Aksi taktirde sürekli hata veren ya da kritik süreçlerin tamamlanamadığı bir web sitesine sahipseniz sizin için tehlike çanları çalıyor demektir.

Comwize E-ihracat ERP Yazılımı

Comwize e-ihracat yazılımı, ürünlerini dünya pazarlarına sokmak ve satışta sınır tanımayan kişilerin tercih edeceği, tümleşik hizmetler ile tüm zorlu süreçlerin kolayca üstesinden gelmenize olanak tanıyan bir yazılımdır.

Gelişmiş bir arayüz ile en zorlu işlemleri kolayca yapmanıza olanak tanıyan Comwize e-ihracat erp yazılımı, tek bir yazılım olmaktan farklı olarak pek çok hizmeti de beraberinde sunan tam bir çözümdür. 

Comwize e-ihracat ERP yazılımı beraberinde gelişmiş bir web sitesi ile beraber gelir. Birbirinden şık temaları, arkaplanda çalışan yazılım ile %100 uyumlu çalışan fonksiyonları, tüm cihazlarda sorunsuz görüntülenebilen tasarımları ile internete açılan vitrininiz Comwize ile emin ellerde.

E-ticaretten, E-ihracata Geçişi Comwize'a Bırakın

Yurt dışında satış yaparken yapılması gereken ince ayarları Comwize sizin için yapar. Örneğin web sitenizi ziyaret eden kişinin hangi ülkeden olduğunu otomatik tanıyarak arayüzünü o dil’e göre ayarlar. Sisteme kayıtlı olan tüm ürünlerin fiyatları yine ziyaretçinin para birimine göre otomatik güncellenir. Fiyat politikanız ziyaretçinin ülkesine göre değişiklik gösteriyorsa, Comwize bu değişikliği direk yansıtarak belirlediğiniz kuralları anında uygular.

Sorunsuz Ödeme

Comwize e-ihracat erp yazılımı, yurt dışında da geçerli olan ödeme kanallarına kolayca entegre olur. Bu sayede hangi tip kart kullanıldığına bakılmaksızın ürün ya da hizmetinizin karşılığını kolayca almanıza olanak tanıyacak alt yapıyı size sunmaktadır.

Mobil Uygulama

Siz işinizi ofiste uzun saatler geçirerek mi yönetmek istersiniz, yoksa istediğiniz yerden anında erişebileceğiniz bir işiniz olmasını mı? Comwize e-ihracat ERP yazılımına cep telefonunuza ya da tabletinize yükleyeceğiniz uygulama sayesinde nerede olursanız olun kolayca erişebilirsiniz. İster bir müşteri ziyaretinde olun ister ailenizle vakit geçirdiğiniz bir tatilde, tüm işinizi cep telefonunuzdan ya da tabletinizden de yönetebilirsiniz. 

Diğer Hizmetler

Comwize e-ihracat erp yazılımı beraberinde pek çok farklı modül ve hizmetle beraber gelir. Şirketinizin finans – muhasebe işleri, müşteri hizmetleri, insan kaynakları, depo ve stok yönetimi, üretim planlaması gibi geçmişte can sıkıcı görülen işler Comwize’ın size sunduğu modül ve hizmetler ile artık çok daha basit! Sahi hala karar veremediniz mi?